Vyhledávání


ZVĚROKRUHY

02.12.2009 23:32

 

ÚČES PODLE ZVĚROKRUHU

KOZOROH miluje kvalitu a nenápadnost. Těmto ženám sluší kontrast světlého s tmavým, jak při účesu tak při líčení. Budou vám vyhovovat dlouhé vlasy, jednoduché copy nebo konzervativní drdoly

VODNÁŘ máte ráda všechno nové a originální. Dejte si pozor na nevkusnou kombinaci ozdob a příliš chaotickou úpravu účesu.

RYBY jsou romantické ženy. Můžete si dovolit bohatý účes i prosté dlouhé vlnité vlasy. Můžete se pokusit o kombinace barev s použitím barevných přechodů. Sluší vím třpytivé líčení.

BERAN ženy narozené ve znamení Berana mají spíše chlapecké rysy obličeje. Vám stačí jednoduchý účes obsahující hranatost. Důležité je nezakrývat u Beranů očí, spíš zdůraznit.

BÝK býci se nemusejí vyhýbat barvám, ale pozor ať to nepřeženete. Nekroťte svou fantazii a udělejte si bohatý a velkorysý účes.

BLÍŽENCI vám sluší lehké a nekomplikované účesy. Nepřehánějte to s líčením, někdy vám hrozí, že té nápaditosti bude příliš.

RAK lidé v tomto znamení si rádi zakrývají čelo a obličej. Slušet by vám měli účesy oblé a zakulacené. Líčení používejte co nejvíce přirozené.

LEV máte rádi náročné a originální účesy, které vám dají potřebu reprezentavitního vzhledu.

PANNA tomuto znamení vyhovují jemné, urovnané účesy s přesnými střihy. Máte smysl pro detail, vkus a umíte kombinovat barvy.

VÁHY základní smysl vah je spontánnost a přátelskost. Tomuto by měl odpovídat i účes, jednoduchý a náročný. Není ale dobré používat moc složité účesy, dejte přednost lehkosti.

ŠTÍR smyslnějšímu typu ženy, která je narozená v tomto znamení, by slušely složitější kreace. Účes by měl být perfektně proveden. Totéž platí o líčení.

STŘELEC tito lidé si účesem hlavu nelámou a stále nosí ten samý účes. Nevadí to ani okolí, tak si z toho není třeba dělat hlavu a hned zkoušet něco nového. Měli by jste ale mít odkryté čelo a oči.